5 GOEDE REDENEN OM TE KIEZEN VOOR MAGNETIC UV GELPOLISH

1. Het is heel geschikt voor mensen die de natuurlijke nagels goed willen verzorgen en absoluut geen kunstnagels willen. 

2. Met de Magnetic UV Gelpolish heb je geen lange droogtijd. In tegenstelling tot nagellak kun je snel de deur uit en mag je de nagels direct gebruiken zonder risico op beschadiging. 

3. Magnetic UV Gelpolish blijft wekenlang goed zitten: glanzend en krasvrij.

4. Magnetic UV Gelpolish is bijzonder makkelijk en snel aan te brengen, dus geen lange behandeltijd: net zo simpel als het lakken van nagels en zonder navijlen voor een glad resultaat. 

5. Magnetic UV Gelpolish is gemakkelijk te verwijderen. De gel laat zich moeiteloos wegvijlen.

 
Dus ben je helemaal klaar met nagellak die snel afbladdert en wil je geen kunstnagels? Magnetic biedt met Gelpolish dé oplossing! Hiermee heb je prachtig gelakte nagels met de kwaliteit van gel.
 
Magnetic Gelpolish is net zo makkelijk aan te brengen als nagellak en blijft wekenlang zitten op zowel de natuur­lijke- als op de kunstnagel. De gel is sterk en flexibel en biedt daarnaast een goede versteviging van de natuurlijke nagel. Gelpolish wordt dun aangebracht en geeft een dekkend resultaat. Na 2 minuten in een UV lamp is de Gelpolish uitgehard.