U zult nu wel denken wat hebben taarten met kunstnagels te maken. Nou eigenlijk niet zo heel veel behalve dan het feit dat ik ze beiden versier, bedenk en helemaal zelf maak. Aangezien ik een creatief persoon ben en graag bezig ben heb ik mijzelf verdiept in het maken van taarten. Dit is mij zo goed bevallen dat ik nu op bestelling taarten maak. Hieronder zal ik wat informatie geven over de taarten. Voor prijzen en voorbeelden klikt u op de knoppen aan de linkerzijde.
 
De taarten:
 
De taarten zijn gemaakt van een biscuitbodem zodat de taart lekker luchtig blijft en niet te zwaar wordt aangezien hij verder wordt bekleed en versierd met marsepein en/of fondant. Hoe de taart wordt versierd, waarmee, welke kleur etc. dat kiest u helemaal zelf. Ik kan diverse kleuren zelf mengen, ik kan verschillende thema's maken, denk hierbij aan verjaardagen, koninginnedag, kerst, een jubileum etc. Ook de vulling kunt u helemaal zelf kiezen. Hieronder zal ik wat informatie geven over de diverse vullingen.
 
Vullingen:
 
De taarten kunnen op verschillende manieren worden gevuld. Ik snij de taart meestal in 3 lagen zodat er 2 lagen vulling tussen passen. Standaard vullingen zijn o.a. banketbakkersroom en diverse confituren. Mocht u liever een ander soort vulling wensen dan kunt u o.a. denken aan monatoetje, aftereightmouse, verse aardbeien, vlaaivulling e.d.. Deze luxe vullingen hebben allemaal een meerprijs van 2,-- euro.
 

Standaard vullingen:
 
- Banketbakkersroom
- Aardbeienjam
- Viervruchtenjam
- Kersenjam
- Abrikozenjam
 
Luxe vullingen:
 
- Aardbeiencreme
- Mokkacreme
- Champagnecreme
- Chocoladecreme
- Bon-bon bloc mousse
- After eight mousse
- Kersenvlaaivulling
- Aardbeienvlaaivulling
- Appelvlaaivulling
- Bebogeen (caramelpasta)
- Verse aardbeien (afhankelijk v/h seizoen)
- Verse frambosen (afhankelijk v/h seizoen

- Monatoetje aardbei
- Monatoetje citroen
- Lemon curd
 

Voor eventuele andere wensen en/of vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen via de e-mail.